Zračna zavjesa WING

Ova zračna zavjesa je uređaj nove generacije stvorena iz strasti prema laganom i modernom dizajnu. Još je manjeg oblika, a ima aerodinamična krilca ventilatora koja izgledaju kao da lebde u zraku. Bočni su dijelovi dijamantnog izgleda koji služe kao zaštita unutarnjoj krutoj, ali visoko inovativnoj strukturi uređaja. Zračna zavjesa je napravljena od visoko kvalitetnih materijala te zaštićena dvostrukim premazom, a cijeli se uređaj vrlo jednostavno održava i čisti.

Visoku energetsku učinkovitost zračna zavjesa duguje elektronički komutiranom istosmjernom motoru, odnosno EC motoru. Čak i pri smanjenim brzinama, ovaj motor radi s maksimalnim kapacitetima. S adekvatnim oblikom ventilatora, EC motor omogućuju uštedu i do 40% energije. Tri (3) su vrste zračne zavjese i to; vodena, električna i ambijentalna od kojih ova potonja ima najveći doseg zraka, čak do 4 metra. Proizvodi se u bijeloj i crnoj boji koja je sve traženija u industriji stanogradnje.

Zračnu zavjesu pokreće termostat koji ima mogućnost i povezivanja s mobilnim uređajem (HMI WiFi Wing). Karakterizira ga moderan i jedinstven dizajn s raznolikim bojama i jasnim zaslonom. Ima podešavanje na kalendar za svaki dan u tjednu te senzor za vrata s tri (3) razine kontrole brzine. Moguće ga je spojiti s više od osam (8) zračnih zavjesa odjednom.
Istaknuti proizvodi

Cjenik proizvoda

Pregledajte naše proizvode s cijenama u dokumentu pritiskom na donji gumb. Za proizvode poput klima komora, rekuperatora, rashladnih agregata te ostale regulacijske opreme pošaljite upit na e-mail: info@thermal.hr

Pregledaj cjenik