VRF MINI vanjska jedinica

Najvažnija značajka koja se ističe kod Thermal VRF mini vanjske jedinice svakako je visokoučinkovit i pouzdan dvostruki inverterski kompresor. Sastavljen od djelova pod brendom Mitsubishi, a cijeli sustav potječe iz najveće svjetske proizvodnje rotacijskih kompresora, GMCC. Koristi alternativno rashladno sredstvo koje ne šteti okolišu. Izuzetno je jak i efikasan u uvjetima dodatnog opterećenja kada je u pogonu više unutarnjih jedinica koje su spojene na jednu vanjsku jedinicu. Ima vrlo nisku razinu buke te smanjene vibracije prilikom pokretanja zahvaljujući dvostrukoj hidrauličnoj cilindarskoj strukturi koja cijeli sustav čini jednostavnijim.

Jedinica dolazi u devet (9) različitih modela koji se razlikuju prema kapacitetima (kW). Kreće se od 12,5kW do 33,5kW, a cijelu jedinicu pokreću istosmjerni (DC) motori bez četkica nastao iz tvornica brendova Panasonic i Nidec. Uređaj ima vrlo visoki EER, odnosno koeficijent energetske učinkovitosti hlađenja, a visok je i COP, odnosno koeficijent učinkovitosti grijanja. VRF MINI ističe se zbog velike uštede prostora jer je na jednu vanjsku jedinicu moguće spojiti više unutarnjih jedinica.

Najviša radna temperatura hlađenja je do 55 ℃, a radna temperatura grijanja je do -20 ℃. Ima ugrađen i pametan program odmrzavanja koji se pokreće samo kada je to jedinici potrebno. Vrijeme odmrzavanja počinje sukladno s izmjenama i promjenama temperatura uslijed mraza.
Istaknuti proizvodi

Cjenik proizvoda

Pregledajte naše proizvode s cijenama u dokumentu pritiskom na donji gumb. Za proizvode poput klima komora, rekuperatora, rashladnih agregata te ostale regulacijske opreme pošaljite upit na e-mail: info@thermal.hr

Pregledaj cjenik