Univerzalni ventilokonvektor

Univerzalni ventilokonvektor Thermal ima čak šest rješenja za distribuciju zraka što je jedna od glavnih prednosti ovog uređaja. PVC kadice kondenzata imaju dva izlaza za vodu pa se ovaj uređaj može postaviti okomito ili vodoravno, ovisno o mogućnostima u prostoru. Priključci cijevi za vodu i struju mogu se mijenjati po potrebi, odnosno mogu se spajati i s lijeve i s desne strane. Uređaj je napravljen od tankog pocinčanog lima s rupama za pričvršćivanje, a s unutarnje strane je obložen termičko-zvučnom izolacijom. Vanjski dio (maska) je od tankog čeličnog lima koji je otporan na hrđu, koroziju i ostale utjecaje.

Uređaj se isporučuje za dvocijevni (2) ili četverocijevni (4) sustav grijanja ili hlađenja, što podrazumijeva odvojene izmjenjivače. Izmjenjivač visokog kapaciteta sastavljen je od bakrenih cijevi koje su premazane aluminijem. Ventilatori s dvostrukim metalnim krilcima za ubacivnje zraka (savinuti prema naprijed) direktno su spojeni s elektromotorom. Motor ima tri (3) brzine, a opremljen je s termičkom zaštitom, kondenzatorom te električnim kabelom s dvostrukom izolacijom.

Ventilatore je lako skinuti i održavati ih zbog “easy access” funkcije. I drugi dijelovi uređaja su lako dostupni za čišćenje; zračni filter te kadica kondenzata. Univerzalni ventilokonvektor može biti i ugradbeni za zidnu ili podstropnu ugradnju. Također dolazi kao 2 ili 4 cijevni sustav grijanja i hlađenja, te ima pojačane motore zbog savladavanja otpora kanala.
Istaknuti proizvodi

Cjenik proizvoda

Pregledajte naše proizvode s cijenama u dokumentu pritiskom na donji gumb. Za proizvode poput klima komora, rekuperatora, rashladnih agregata te ostale regulacijske opreme pošaljite upit na e-mail: info@thermal.hr

Pregledaj cjenik