Ventilokonvektor kazetnog tipa

Prednost ovog ventilokonvektora predstavlja kvalitetna raspodjela temperature zraka u prostoru, zahvaljujući usisu zraka kroz središnji filter i istrujavanju zraka na sva četiri smjera. Odlično uklapa u sve poslovne, ali i stambene prostore. Dizajniran je tako da tanka konstrukcijska jedinica može biti postavljena vrlo blizu stropa i to uz samo 24 cm razmaka. Dimenzije kazetnog ventilokonvektora su 59x59 cm, što omogućuje jednostavno rukovanje prilikom ugradnje. Motor ventilatora daje odličan omjer protoka zraka, a zakrivljene lopatice ventilatora razlog su niske razine buke.

Napredna tehnologija 3D softvera koristi centrifugalno strujanje zraka i turbinu velikog promjera pa se krilca ventilatora automatski podešavaju. Pumpa za odvod kondenzata vrlo je jednostavno postavljena stoga se prostor, odnosno kadicu u kojoj se sakuplja kondenzat lako može održavati čistom. Ovaj ventilokonvektor ima mogućnost ubacivanja svježeg zraka izvana pa tako ulazni otvor može osigurati kvalitetniji zrak u zatvorenom prostoru.

Ventilokonvektor kazetnog tipa dolazi i s opcijom dvocijevnog sustava(2). Uređajem se upravlja pomoću daljinskog upravljača ili termostata, a ima i mrežnu karticu koja omogućuje lako povezivanje s Modbus protokolom (sustavom za praćenje i komunikaciju).
Istaknuti proizvodi

Cjenik proizvoda

Pregledajte naše proizvode s cijenama u dokumentu pritiskom na donji gumb. Za proizvode poput klima komora, rekuperatora, rashladnih agregata te ostale regulacijske opreme pošaljite upit na e-mail: info@thermal.hr

Pregledaj cjenik