Industrijski puhači zraka VOLCANO

Volcano industrijski puhači zraka su broj 1 na tršištu za projektiranje i dizajn uređaja za grijanje. Povezuje inovativna tehnička rješenja s modernim i funkcionalnim dizajnom. Precizno se projektira svaka komponenta kako bi se postigla zadovoljavajuća funkcija. Model i izgled dijamanta, jednostavnost i snaga bile su ključne ideje u srži proizvodnje. To je omogućilo stvaranje suvremenog i funkcionalnog puhača zraka za industrijska postrojenja i velike prostore. Za taj rad stigla je i nagrada za dizajn 2017. godine.

Suvremenost ovog uređaja se ogleda i u otpornosti na visoke temperature, ABS kučištu s izrazito jakom mehaničkom čvrstoćom te boji samog uređaja koja sadrži anti-UV pigment. Upravo taj vanjski dizajn omogućuje izmjenjivaču topline potpunu funkcionalnost. Uređaji su opremljeni s 1R, 2R ili 3R grijačima, a rade putem niskotemperaturnog prijenosnika (npr. pumpe za grijanje)

Mogu se postavljati na dva načina, na zidu (bočno) ili stropno, a upravljanje se vrši putem termostata. U ponudi je čak 7 vrsta različitih termostata.
Istaknuti proizvodi

Cjenik proizvoda

Pregledajte naše proizvode s cijenama u dokumentu pritiskom na donji gumb. Za proizvode poput klima komora, rekuperatora, rashladnih agregata te ostale regulacijske opreme pošaljite upit na e-mail: info@thermal.hr

Pregledaj cjenik