Dizalica topline Monoblok

Monoblok dizalica topline je kompaktan sistem s jednom jedinicom instaliranom na otvorenom što znači veću raspoloživost u zatvorenom prostoru. Na temelju tehnologije zrak-voda, dizalica topline energiju iz okolnog zraka prenosi za grijanje vode koja se pak koristi za grijanje kućanstva te opskrbu toplom vodom u kućanstvu. Po potrebi, kućanstva se mogu i hladiti. U odnosu na druge tehnologije, do 75% potrebne toplinske energije, monoblok dizalica topline uzima iz okolnog zraka.

Monoblok je sustav koji ne zahtijeva radove na cjevovodu rashladnog sredstva budući da je ta vanjska jedinica spojena isključivo na cjevovod za vodu. Hidroničke komponente kao što su pločasti izmjenjivač topline, ekspanzijska posuda i vodena pumpa uključene su u sustav. Sastoji se od naprednih komponenti i tehnologija kao što su istosmjerni inverterski kompresori visokog tlaka, istosmjerni motori ventilatora, pločasti izmjenjivači topline, elektronski ekspanzijski ventili, pa monoblok dizalica topline postiže visokoučinkovite performanse pri niskoj okolnoj temperaturi. Sustav je pogodan za okoliš jer koristi ekološki prihvatljivo rashladno sredstvo s 0 ODP-a (potencijal oštećenja ozona), 675 GWP-a (potencijal globalnog zatopljenja) te ima izrazito nisku emisiju stakleničkih plinova.

Sustav je višefunkcionalan što znači da monblok u vašem domu može služiti za podno grijanje, radijatore, generalno grijanje ili hlađenje doma te proizvodnju tople vode za kućanstvo. Također, monoblokom se može upravljati na tri različita načina; s termostatom (WiFi spajanje), ModBus kontrolom te s opcijom bez napona odnosno suhim kontaktom. Jednostavnim podešavanjem na regulatoru, sustav monobloka može se tempirati za tihi noćni način rada koji smanjuje buku za 3 dB(A).
Istaknuti proizvodi

Cjenik proizvoda

Pregledajte naše proizvode s cijenama u dokumentu pritiskom na donji gumb. Za proizvode poput klima komora, rekuperatora, rashladnih agregata te ostale regulacijske opreme pošaljite upit na e-mail: info@thermal.hr

Pregledaj cjenik