Ponuda Zima 2019.
Akcijske cijene Ferroli proizvoda!


Tvrka Thermal - OP d.o.o. je ovlašteni uvoznik i servis Ferroli proizvoda za RH. U svrhu prezentacije i potpore strategiji za energetske učinkovitosti proizvoda, tvrtka organizira akcijsku prodaju proizvoda Ferroli. Toplinske pumpe(dizalice topline, heat pumps)[zrak-voda, voda-voda], plinski bojleri, kotlovi na drvo i pelete, ventilokonvektori, radijatori...

Pogledajte ponudu

Ponuda Zima 2019.


Plinski kondenzacijski bojleri

Kondenzacijski plinski bojler visokog učinka s izuzetno tankim primarnim izmjenjivačem topline, izrađenim od nehrđajućeg čelika, s povečanim odjelcima kako bi se osigurala trajnost uređaja i smanjila potreba za održavanjem istog. Patentirani izmjenjivač topline sa samohlađenim vratima, za povećanu učinkovitost rada. FPS (flue protection system)-dimovodni zaklopni ventil za spajanje na zajedničke dimovodne sustave pod tlakom. Mogućnost rada u kombinaciji sa solarnim kolektorima ili toplinskim pumpama.


Cijene od 4900kn(s uključenim PDV-om)!


Katalog:
Preuzmi   Pregledaj
Plinski kondenzacijski bojleri

Inverterske toplinske pumpe RVLi PLUS

Digitalna inverterska toplinska pumpa (inverer heat pump), sa zrakom hlađenim kompresorom (zrak/voda). Uređaj visokog učinka A++ proizvodi vodu za grijanje (do 60°C), hlađenje ili toplu sanitarnu vodu. Zahvaljujući inverterskom kompresoru s modulacijom snage od 30-120%, ventilatoru s modulacijom brzine vrtnje, elektronskom ekspanzionom ventilu i inverterskoj modulacijskoj pumpi, uređaj je sposoban za kontinuiranu isporuku tople/hladne vode pri eksternim temperaturama -25°C do +45°C. Daljinsko upravljanje uređajem s rasponom snage grijanja/hlađenja od 5,0-16,00kW. Mogućnost rada u kombinaciji s plinskim bojlerom ili solarnim kolektorima.


Cijene od 19900kn(s uključenim PDV-om)!


Katalog:
Preuzmi   Pregledaj
Plinski kondenzacijski bojleri

Ferroli pelet set SUN P7-12N i SFL

Ultra kompaktan plamenik na pelete, koji se isporučuje u kompletu s automatskim sustavom punjenja peleta. Veliki LCD zaslon s mogučnošću programiranja, te kontrolom pumpe grijanja i/ili sanitarne vode. Autokonfiguracija plamenika sa zaštitom od previsoke temperature i zaštitom od legionele. Sam kotao je izrađen od ljevanog željeza, trajan i učinkovit zbog 3 prolaza dimnih plinova. Ugrađena su dvostruka vrata (za pelete ili drvo), što omogućuje prebacivanje sa jednog energenta na drugi u kratkom vremenu.


Cijene od 13900kn(s uključenim PDV-om)!


Katalog:
Preuzmi   Pregledaj
Ferroli pelet set